ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Εταιρεία FMW FINANCIAL MEDIA WAY ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2000 (αρ. εγγραφής στον Έφορο Εταιρειών HE117212) και το 2002 επεκτάθηκε στην αγορά της Ελλάδας, με μόνιμη έδρα την Αθήνα.

Βασικές δραστηριότητες της FMW FINANCIAL MEDIA WAY είναι η Επικοινωνία, η Δημοσιότητα, οι Εκδόσεις (έντυπες και ηλεκτρονικές), η Διαφήμιση και τα Συνέδρια.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και δράσης της, η FMW FINANCIAL MEDIA WAY έχει διεκπεραιώσει σωρεία εργασιών που αφορούν την Επικοινωνία και Δημοσιότητα οργανισμών και επιχειρήσεων, έχει προχωρήσει σε πολλές δράσεις που αφορούν την επιχειρηματική πληροφόρηση, έχει προβεί στην έκδοση πολλών εντύπων (εφημερίδων, περιοδικών, ετήσιων εκθέσεων, φυλλαδίων, κλπ) δικών της και των πελατών της, ενώ έχει διαχειριστεί μεγάλα διαφημιστικά κονδύλια πελατών της.

Ταυτόχρονα, έχει οργανώσει σημαντικά συνέδρια στην Κύπρο (τέσσερα διαδοχικά ετήσια Ενεργειακά Συμπόσια με το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης), δύο Συνέδρια (με τη KPMG για την ίδρυση καζίνο στην Κύπρο) καθώς και στην Ελλάδα (Συνέδριο για την ανεργία και τις νέες θέσεις εργασίας, Συνέδριο για τις Επενδύσεις στην Ελλάδα) και σωρείαν παρόμοιων εκδηλώσεων, όπως Γενικές Συνελεύσεις μεγάλων οργανισμών (π.χ. ΚΕΒΕ, ΕΒΕ Λευκωσίας, ACTA, Σύνδεσμος Ακινήτων, Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών, κ.α.) σεμινάρια (για φορολογικά θέματα, για τον τουρισμό, κλπ).

Η FMW FINANCIAL MEDIA WAY στελεχώνεται από 12 άτομα μόνιμο προσωπικό στην Κύπρο και 5 άτομα μόνιμο προσωπικό στην Ελλάδα, ενώ διαθέτει αρκετούς συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων και στις δύο χώρες.

Το στελεχιακό δυναμικό της FMW FINANCIAL MEDIA WAY είναι άνθρωποι της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με ανάλογα ακαδημαϊκά προσόντα και μεγάλη εμπειρία στον τομέα τους.

Τα στελέχη της Εταιρείας μας έχοντας ως συγκριτικά πλεονεκτήματα το οικονομολογικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, τις αναγκαίες θεωρητικές και εμπειρικές γνώσεις της επικοινωνίας και της δημοσιότητας και τις άριστες σχέσεις με τα ΜΜΕ στηρίζουν με πρακτικές λύσεις τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις στις ανάγκες τους, στη δημόσια εικόνα τους και γενικά στη θετική προβολή των δραστηριοτήτων τους.

Στο πελατολόγιο της Εταιρείας μας περιλαμβάνονται το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τα Τοπικά Επιμελητήρια της Κύπρου, Τράπεζες, Λογιστικοί και Ελεγκτικοί Οίκοι, Επαγγελματικοί Σύνδεσμοι, Ασφαλιστικές Εταιρείες, Δήμοι της Κύπρου, Κατασκευαστικές Εταιρείες, Επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου, Εταιρείες Τεχνολογίας, Τουριστικά Γραφεία, και άλλοι.

Σε όλους αυτούς τους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις, η Εταιρεία μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες επικοινωνίας, εκδίδει δελτία τύπου, συγγράφει συνεντεύξεις, ομιλίες, ετοιμάζει παρουσιάσεις (σε έντυπη μορφή και power point), εκδίδει τα έντυπα τους, διαχειρίζεται τις σχέσεις με τα ΜΜΕ και γενικά προβάλλει το έργο και τις δραστηριότητες τους, με κεντρικό στόχο τη βελτίωση της δημοσίας εικόνας τους.

Στην Ελλάδα, η εταιρεία μας εκδίδει και διαχειρίζεται :

-       Τις free press εφημερίδες City Market of Athens (4 φορές το χρόνο) και City Market of Thessaloniki (2 φορές το χρόνο), που διανέμονται δωρεάν σε χιλιάδες αντίτυπα.

-       Τη σειρά των αγγλόφωνων τουριστικών οδηγών Pocket Tourist Guide για τις περιοχές Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Ρόδου, Μυκόνου, Κέρκυρας, Βόλου-Πηλίου, κ.α., που διανέμονται δωρεάν στους τουρίστες.

-       Την εφαρμογή (App) του Pocket Tourist Guide για κινητά και tablet.

Η Εταιρεία μας έχει πλήρη υλικοτεχνική υποδομή με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για διεκπεραίωση των εργασιών της, ενώ στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία στη Λευκωσία (Αρμενίας 23Β, 2003, Στρόβολος) και σε ενοικιαζόμενα γραφεία στην Αθήνα (Βασιλίσσης Σοφίας 64).

Σήμερα, η FMW FINANCIAL MEDIA WAY προσφέρει όλες τις επαγγελματικές υπηρεσίες και προϊόντα της με υψηλό επαγγελματισμό προς τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς τόσο στην Κύπρο και στην Ελλάδα.